Kuka minä olen?

Olen Mari ja tämä on minun matkablogini, jossa kerron kohteista niin kotimaassa Suomessa kuin myös ulkomailla.

Pääteemoja teksteissäni on geokätköily, retkeily, kaupunkilomat, kotimaanmatkailu, budjettimatkailu, kulttuuri, historia ja ruokakulttuuri.

Vaikka blogini keskittyy matkailuun, reissuihin ja retkeilyyn, on hyvä ehkä mainita myös muut harrastukset, koska ei niitä välttämättä lomallakaan osaa tai edes halua jättää elämästä pois. Toisin sanoen siis laukussani matkaa usein myös joku kirja, muistivihko runoja ja muita mietteitä varten ja/tai meneillään oleva käsityö.

Olen maalta kotoisin ja viihdyn maaseudulla. Lomilla kuitenkin on mukava päästä myös kaupungin tarjonnan pariin.

Rakastan ruokaa ja eri paikkojen ja maiden ruokakulttuuriin tutustuminen kuuluu myös olennaisesti matkoihini.

Minut löytää myös Instagramista nimimerkillä @marinmatkassa_