Sesongit,  Syksy

97. Kauhujen kartano

Halloween tunnelmaan on päässyt jo kahden vuoden ajan Kyyhkylän kartanolla, kun kartano on verhoutunut kauhuihin. Kummituskierroksen, jonka myötä kerrotaan myös alueen pitkästä historiasta kummitustarinoiden merkeissä, lisäksi tarjolla on Halloween teemainen kattaus viimeisen päälle mietittyjen koristeiden kera.

Eteisessä oli vastassa tällaista

Menu piti sisällään seuraavaa: kätevän kokin malja, vihersalaatti fetamurulla ja vaahterasiirapilla, seittimunia, oliivitapenadea, tonnikalatahnaa, juusto- ja keksitarjotin, paholaisen hilloa, oman uunin kurpitsaleipää ja voita, paahdettua juureskeittoa, inkivääriraitaa, kinuskipiirasta, sormikeksejä ja kahvia ja teetä. Ruoka oli hyvää ja sitä tuli taas syötyä aivan liikaa.

Kauhujen kartanon kattauksen herkkuja
Kätevän kokin maljassa oli kokonainen käsi ja pöydällä vilisi torakoita

Kummituskierros alkoi Kartanolta ja sitten käytiin rautakautisessa kalmistossa, jonka jälkeen tutustuttiin kuntoutussairaalan kummituksiin ja lopulta päädyttiin ladolle kummitusten luokse. Siellä oli tarjolla myös lämmintä glögiä.

Kummituskierroksella käytiin myös ruumishuoneen kappelissa
Vessatkin oli koristeltu teeman mukaisesti

Viime vuonna kattauksia oli kaksi ennen kierrosta ja tapahtuma päättyi kierrokseen, mutta tänä vuonna tehtiin eri tavalla. Ensimmäinen kattaus alkoi klo 15.30 ja kierros 17.00. Toinen kierros alkoi 18.30 ja kattaus klo 20 ja itse osallistuin siis näihin jälkimmäisiin, jolloin ulkona oli sopiva tunnelma pimeän laskettua.

Wigga-noita alttari

Mutta koska kuvat kertovat kaikkein parhaiten tunnelmasta, laitan tähän tekstiin nyt normaalia enemmän kuvia, joten pääsette hyppäämään Halloweenin tunnelmaan. Tapahtuma siis järjestettiin lauantaina 28.10.

Mun 2 minuutin Halloween look. Ei ollut aikaa enempää panostaa, mutta tärkeintä oli, että edes jotain!

Hyvää Halloweenia ja palataan seuraavan kerran lokakuun koonnin pareissa!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *