Juhlat

70. Juhlapaikkoja Etelä-Savossa

Moikka jälleen. Pidin noin viikon mittaisen ”loman” blogin kirjoittamisen suhteen, kun tuntui, että aika ja jaksaminen ei enää riitä samalla tavalla. Nyt kuitenkin taas tietyllä tavalla helpottaa, niin jää aikaa myös kirjoitella tännekin. Ja nyt onkin paljon asiaa seuraaviin postauksiin.

Viimeksi julkaisemassani tekstissä mainitsin, että juhlatunnelmia luvassa. Viikko sitten tanssittiin nimittäin sukulaiseni häitä aivan ihanassa Partalan kuninkaankartanossa. Olen ollut täällä aiemmin harjoittelussa sekä töissä, mutta kummallekaan ajanjaksolle ei sattunut yksiäkään häitä, niin olipa kiva päästä nyt juhlavieraana paikalle.

Koska kunnioitan sukulaiseni yksityisyyttä, niin en ajattelut kuitenkaan kirjoitella tässä postauksessa yksityiskohtaista selostusta millaiset häät olivat, vaan esitellä juhlapaikkoja Etelä-Savossa. Nämä paikat ovat siis sellaisia, että olen jossain vaiheessa itse juhlinut täällä, joten varmasti vielä enemmänkin paikkoja on.

Partalan kuninkaankartano

Juvalla Savonlinnantien varrella sijaitseva vanhasta navetasta kunnostettu Partalan kuninkaankartano tarjoaa kokous- ja juhlapalveluja ja yläkerrasta löytyy vielä muutama hotellihuone. Ihana miljöö ja vaikka sataisi mummoja, sisätilojen ja ladon lisäksi juhlat pystyy viettämään kastumatta. Suuri suositus tälle paikalle.

http://www.partalankartano.fi/index.html

Partalan ladossa juhlien jatkotanssit sujuu mainiosti!

Kannashovi

Salajärven rannalla, erittäin kauniilla ja viihtyisällä paikalla sijaitsee Kannashovi. Juhlatilaa löytyy noin 100 hengelle, minkä lisäksi rakennuksessa on majoitussiipi. Voit siis saada samasta paikasta juhlatilat, pitopalvelun ja majoitustilat. Juhlien lisäksi myös kokouksia ja esimerkiksi pikkujouluja järjestetään.

http://www.kannashovi.fi/

Löydön kartano

Mikkelin Ristiinassa sijaitseva Löydön kartano on upea kartanomiljöö, jossa olen noin kymmenen vuotta sitten juhlinut myös erään sukulaisen häitä. Täällä onnistuu järjestää niin perhejuhlat, muistotilaisuudet kuten häät. Kesällä asiakaspaikkoja on noin 120 hengelle ja loppuillan pippalot järjestyy tanssiladossa.

https://www.loydonkartano.fi/haat-ja-perhejuhlat/

Kyyhkylän kartano

Kun juhlista ja Etelä-Savosta puhutaan niin en tietenkään voi olla mainitsematta myös työpaikkaani Kyyhkylän kartanoa, missä kaikkien yllämainittujen paikkojen tapaan mahdollistuu järjestää niin muistotilaisuus, häät kuin vaikka syntymäpäivät. Tämäkin paikka tihkuu historiaa ja kartanon salissa on tunnelmaa.

https://kyyhkyla.fi/tilaisuudet

Kyyhkylän kartano kevätauringossa

Mikkelin Upseerikerho

Lisää historiallista miljöötä aivan Mikkelin tuntumassa. Mikkelin Upseerikerholla olen myös vuosia sitten ollut viettämässä sukulaisen häitä. Tähän väliin on hyvä sanoa, että minulla on siis aika iso suku, joten juhlia riittää. Upseerikerholle myös suuri suositus juhlapaikkana.

https://www.mikkelinupseerikerho.fi/

Tertin kartano

Kartanohäät tai juhlat suunnitelmissa? Jos mikään aikaisemmista paikoista ei ole syystä tai toisesta napannut, niin ihana vaaleanpunainen kartanorakennus pihapiireineen noin kahdeksan kilometrin päässä Mikkelin keskustasta Kuopioon päin on varteenotettava vaihtoehto. Ihanassa maalaismaisemassa järjestät varmasti elämäsi juhlat ja päärakennuksen salit kutsuvat juhlimaan ja nauttimaan.

https://tertinkartano.fi/kokoukset-juhlat/juhlat/

Sahanlahti Resort

Kuinka monta tekstiä voi kirjoittaa Sahanlahdesta? Aika monta, nimittäin täällä on tullut juhlittua syntymäpäiviäkin monen muun lisäksi. Juuri tänään näin ystävääni, joka kertoi oman ystävänsä suunnittelevan häitä Sahanlahteen, joten syntymäpäivien lisäksi onnistuu myös häiden juhliminen. Tiedänpä myös senkin, että luokkakokouksia yms. järjestetään täällä.

https://www.sahanlahtiresort.fi/juhla-kokous

Sahanlahden ravintola Koskivahdista

Tässä siis muutamia juhlapaikkatärppejä Etelä-Savosta, jos juhlapaikka on hakusessa. Jokainen kohde omalla tavallaan uniikki ja kaikissa yhdistävänä tekijänä on se, että oli kyse sitten millaisesta tilaisuudesta tai juhlasta tahansa, näissä kaikissa paikoissa panostetaan asiakaspalveluun ja tehdään kaikki, jotta tilaisuudestasi tulisi onnistunut!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *