Kotimaa

169. Yritysesittely: LANDE-leirit

Rakastitko lapsena leirejä? Oliko ripari, kesäleirit tai leirikoulu elämäsi parasta aikaa? Haluaisitko päästä aikuisena kokemaan myös leiritunnelmaa? Tai onko sinulla lapsia, joille haluaisit tämän saman tarjota? Kaipaako mielesi maaseudun rauhaan, mutta sinulla ei ole paikkaa missä tätä toteuttaa? Haluatko tarjota lapsillesi maalla olemisen riemuja? Tähän kaikkeen löytyy ratkaisu ja vastaus, nimittäin LANDE-leirit Juvalla!

LANDE-leirien tarkoituksena on laittaa puhelimet sivuun ja puhelimien näpräilyn sijaan vahvistaa leiriläisten luontoyhteyttä ja viettää aikaa maalla hyvin suunniteltujen aktiviteettien parissa. Leirejä järjestetään niin aikuisille kuin lapsillekin ja aikuisten leirien teemat vaihtelevat. Leirien lisäksi landella voi esimerkiksi tehdä etätöitä, järjestää polttarit tai pitää pienet juhlat, saunoa yhdessä ystävien kanssa ranta- ja savusaunassa.

Landella pääsee nauttimaan erilaisista järjestetyistä aktiviteeteista, jotka syventää ymmärrystä luontoa kohtaan. Kuva @terkutlandelta

Lande sijaitsee Etelä-Savossa Juvan ja Puumalan rajalla ja toimintaa pyörittää yrittäjä Milja. Lande on Miljan synnyinkoti, missä hän on kasvanut täysi-ikäiseksi asti ja kesästä 2021 lähtien Landella on järjestetty leirejä, joissa luonto, mielikuvitus, kohtaaminen ja rauha ovat läsnä ja tärkeimmässä rooleissa. Miljalle on sydämen asia puhelimien käytön ja ruutuajan vähentäminen ja se, että lapset saa olla lapsia ja aikuiset läsnä. Siksi leireillä laitetaan puhelimet sivuun ja kohdataan toisemme.

Lande-leirejä järjestetään niin lapsille kuin aikuisille kuten jo aiemminkin kerroin. Tämän kesän ohjelman ja leireille ilmoittautumisohjeet pääset lukemaan Lande-leirien verkkosivujen ajankohtaista-osiosta, mutta tässä vielä koottuna tapahtumat:

Landella majoitusta tarjotaan tunnelmallisesti aitassa. Kuva @terkutlandelta

11.6.-13.6. KOTIÄIDIN HENGÄHDYS. Pitää sisällään täysihoidon, majoituksen, saunan ja lastenhoitoapua. Hinta 140 €.

14.6.-16.6. PERHELEIRI. Katso hinta nettisivuilta

17.6. Kesäkahvila + eläimet klo 12-18

17.6.-22.6. Huoneita/aittoja vuokrattavana. Katso hinnat nettisivuilta.

22.6.-23.6. LANDEN JUHANNUS. Sisältää majoituksen, saunan, illallisen, lipun ja kyydin juhannustansseihin sekä aamupalan. Hinta 130 €.

24.6. PÄIVÄ LANDELLA klo 9-15 (2014-2017 syntyneet). Päivä pitää sisällään ruoat, aktiviteetit, saunan ja vakuutuksen. Hinta 60 €.

25.6. PÄIVÄ LANDELLA KLO 9-15 (2011-2013 syntyneet). Päivä pitää sisällään ruoat, aktiviteetit, saunan ja vakuutuksen. Hinta 60 €.

28.-30.6. LANDE-leiri (2009-2010 syntyneet)

1.7. Kesäkahvila + eläimet klo 12-18

2.-5.7. LANDE-leiri (2014-2017-syntyneet)

9.-12.7. LANDE-leiri (2011-2013-syntyneet)

15.-31.7. Huoneita/aittoja vuokrattavana.

Landella maistuu aito lapsuus ja maalaismaisema! Kuva @terkutlandelta

Monenlaista ohjelmaa siis! Tarkemmin pääset kurkkaamaan Landen toimintaan Instagramista @terkutlandelta. Itse en ole vielä vieraillut Landella, mutta juhannussuunnitelmat kallistuu sinne suunnalle… Jos siis kiinnostuit mistä tahansa yrityksen tapahtumasta tai heräsi jotain kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä Miljaan joko Instagramin puolella tai sähköpostitse. Linkki internet-sivuille vielä kertaalleen: https://www.lande-leiri.com/

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *