Kesä

170. Kesän 2024 tervetulotoivotus!

Hei kesä! Tervetuloa taas luoksemme pitkän talven jälkeen. Sinua on odotettu ja sinusta ollaan saatu nauttia jo jonkun aikaa epätavallisen lämpimän toukokuun johdosta. Koska kiiruhdat ohi huomaamattamme, ajattelin pyhittää yhden tekstin näin alkukesästä pelkästään sinulle ja toivottaa sinut tervetulleeksi!

Tervetuloa valoisat illat kotipihassa saunan jälkeen seuraillen kissojen puuhia pihalla. Tervetuloa uintiretket ja veneretket järvelle. Tervetuloa mökkeilyt ja kalastusharrastus, joka nostaa juuri kesäisin aina päätään. Tervetuloa puutarhassa vietetyt päivät ja multaiset jalat ja sormet.

Tervetuloa jäätelöt välipalaksi ja pyöräilyt työmatkaksi. Tervetuloa kiireiset ja helteiset työpäivät. Tervetuloa kyläilyt ystävien ja sukulaisten kesken. Tervetuloa lavatanssit, kesäkahvilat ja kesäteatterit.

Tervetuloa kesäloma ja kauan odotettu Riikan matka! Tervetuloa viikko mökillä ihan rauhassa ja ristikoita tehden pihakeinussa samalla katsellen järvimaisemia. Tervetuloa kesäkukkien ja kasvihuoneen kastelu joka ilta ja erittäin levottomat kissat.

Tervetuloa kesämekot, balleriinat, sandaalit, topit ja shortsit! Tervetuloa kumpparit, lippikset, aurinkolasit (jos vaan ne jostain löytäisin), hyttysmyrkyt, allergialääkkeet, aurinkorasvat ja after sun voiteet. Tervetuloa siitä huolimatta kastuneet sukat, kutiavat paukamat sekä palaneet olkapäät, niska tai nenänpää.

Tervetuloa festarit, torit, ravit sekä muut kesätapahtumat! Tervetuloa jäätelökioskit, torikahvilat ja terassit. Tervetuloa grillikausi ja kaikki grilliherkut!

Tervetuloa huono omatunto, kun on käyttänyt kauniin kesäpäivän sisällä ilmalämpöpumpun viilennyksessä sohvalla lempisarjaa katsoen ja käsitöitä tehden. Tervetuloa syyllisyys, kun hyvin sosiaalisen työpäivän jälkeen et jaksa nähdä ystäviä tai perhettä vaan haluat mieluummin istua kotipihalla kirjan kanssa. Tervetuloa valinnan vaikeus, kun ei osaa päättää meneekö vapaailtana tansseihin, karaokeen, kesäteatteriin, mökille, vanhempien luokse saunomaan vai jääkö kotiin.

Kaikesta huolimatta tervetuloa kesä 2024!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *