Juhlat,  Sesongit

160. Äitienpäivän menovinkit

Viikonloppuna vietetään äitienpäivää ja juhlistetaan elämämme tärkeintä ihmistä. Jokaisella äidillä on omat mielenkiintonsa ja jokaisella perheellä traditionsa, mutta tänä vuonna Mikkelin alueella tarjoillaan oikeastaan jokaiseen makuun jotakin! Tässä muutamia vinkkejä minun lempiravintoloista:

Kreikkalais-savolainen äitienpäiväkattaus Vaiha Asemalla

Vaiha Asema rautatieaseman vieressä tarjoillaan kreikkalais-savolainen meze-kattaus tasatunnein klo 12-15 (Ruokailuaika 1,5 h/seurue). Hinta 34 €/hlö, lapset 4-12 v 15 € ja ruokailevat alle 4-vuotiaat 5 €.

Tarkempi menu ja ohjeet pöytävarauksen tekemiseen: Vaiha Aseman äitienpäivä 2024.

Baskilainen äitienpäivälounas Ravintola Pormestarissa

Baskimaan ruokakulttuurille ominaista on espanjalaiset ja keskieurooppalaiset maut, ja tyypillisiä ruokia ovat tapasmaiset pintxot, liha- ja kalaruoat sekä runsaat ja täyteläiset maut. Näitä pääsee nauttimaan äitienpäivänä Ravintola Pormestarissa hintaan 37 €/henkilö. Lapset 4-12 vuotta -50 % ja ruokailevat alle 4-vuotiaat 5 €. Pöytä on katettuna klo 12-15 ja pöytävaraukset tasatunnein.

Lisätiedot: Ravintola Pormestarin äitienpäivä 2024

Rami Visulahden äitienpäivälounas

Rami Visulahden lounaspöydän makuelämykset tarjoilevat äitienpäivänä savulohta, grillattua naudan ulkofilettä ja yrtti-sitruunamarinoitua tofua sekä runsaan alkupalapöydän ja Ramin Konditorian herkullisen kakkubuffan merkeissä. Hinta menulle 35 €/hlö, lapset 3-7 v 10 € ja lapset 8-12 v 16 €.

Tarkempi menu, kattausajat ja pöytävarausohjeet: Rami Visulahden äitienpäivä 2024

Kyyhkylän Kartanon äitienpäivälounas

Maistuisiko äidille uunilohi ja rapukastike, ylikypsä possu marsalakastikkeella ja herkullinen alkuruokapöytä savumuikkujen ja paahtopaistin kera? Jälkiruoaksi mansikka britakakkua, vaniljatuulihattuja, pieniä suklaita sekä marmeladia? Sitten valintasi on Kyyhkylän äitienpäivälounas katettuna Kartanolle klo 11.30 ja 14.00.

Menun hinta on 39 €/hlö, 4-13 vuotiaat 1 €/per ikävuosi. Tarkemmat tiedot: Kyyhkylän Kartanon äitienpäivä 2024.

Vinon äitienpäivälounas

Vinossa tarjoillaan myös äitienpäivälounasta. Alku- ja jälkiruoat tarjotaan buffet-pöydästä ja pääruoat tarjoillaan pöytiin. Pääruoan hinta määrittää menun hinnan. Pääruoaksi voi valita suomalaista naudan sisäfileetä, grillattua merilohta tai maissikanan rintaa. Lapsille löytyy myös omat vaihtoehdot.

Enemmän tietoa äitienpäiväntarjonnasta Vinossa: Vinon äitienpäivä 2024

Löytyikö tästä omaa äitiä miellyttävä menu? Ei muuta kuin pöytävarausta tekemään. Eikö kolahtanut? Ei huolta, nimittäin näiden lisäksi 11 muuta Mikkelin ravintolaa tarjoilee äitienpäivälounasta!

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on aitienpaiva-kukat-1024x768.jpg
Juhlalounaan lisäksi monet muistavat äitiä myös kukilla!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *