Kuukausi pähkinänkuoressa

107. Marraskuu pähkinänkuoressa

Ollaan siirrytty jo joulukuun puolelle, niin tarkastellaan hetken verran edellistä kuukautta. Marraskuussa tutustuttiin uuteen kotikaupunkiin, fiilisteltiin joulua, sisustettiin kotia sekä järjesteltiin tänään käsillä olevia juhlia (synttärijuhlat, joista kerron lisää myöhemmin). Sopivasti menoja ja kotona oloa.

Sunnuntait ensimmäistä lukuun ottamatta oli näköjään pyhitetty ulkona syömiselle. Isänpäivänä nautimme Äijäbrunssista Kyyhkylän Kartanolla ja viime sunnuntaina myös suunta vei sinne, kun nautimme Anna Charlotta Mannisen Brunssista. Kumpanakin kertana herkullinen ruoka ja ihana kartanotunnelma.

Brunssikattauksella jo joulun tunnelmaa!

Yhtenä sunnuntaina syötiin sitten ihan kirjaimellisesti ulkona, kun kävimme kiertämässä Urpolan luontopolun, josta voit lukea lisää tästä tekstistä: https://marinmatkassa.fi/matkailujaretkeily/retkeily/104-urpolan-luontopolku/.

Samana viikonloppuna testattiin myös Viihdeuimala Rantakeidas ja se oli kyllä kiva uimahalli, jossa löytyy jokaiselle jotakin. Samalla reissulla käytiin vähän pyörimässä kaupungilla ja kahvilla Ramin Konditorian Kauppakeskus Akselin kahvilassa.

Rantakeitaan kahvio on myös ihanan viihtyisä!

Olen ottanut kaiken irti kaupungissa asumisesta siinä mielessä, että rakastan erikoiskahveja ja olen hemmottelut itseäni kaupunkireissujen aikana ostamalla näitä joko ihan kahvilassa nauttiakseni tai mukaan. Vielä kun löytäisi samalla tavalla erikoiskahveja ja kahvilla istumista rakastavia ystäviä myös Mikkelistä (muualla Suomessa heitä kyllä asuu)… Käytiin myös elokuvissa katsomassa Aki Kaurismäen palkittu Kuolleet lehdet!

Marraskuussa aloitin myös rutiiniprojektin uuden kodin ja aiemmin syksyllä muuttuneiden työvuororytmityksien myötä, ja kunhan parempia tuloksia on näiden toimivuudesta on saatu, kerron teille lisää. Tämä sisältää muun muassa joogahaastetta ja unisatuja!

Meidän kissat on kotiutunut hyvin!

Tällä kertaa ei poistuttu Etelä-Savon rajojen ulkopuolelle ja ainoat reissut Mikkelistä jonnekin sijoittuivat Juvalle. Tämä ei kuitenkaan haittaa, sillä omalla tavallaan piti myös kerätä vähän voimia meneillään olevaa ja tulevaa viikonloppua varten. Eilen oltiin pikkujouluissa, tänään synttärijuhlat ja ensi viikolla lähden kuuden vuoden tauon jälkeen katsomaan onko Amsterdam vielä paikallaan ja miltä Osdorpin kaupunginosa näyttää remonttien jälkeen…

Seuraavissa postauksissa sitten pikkujoulu, synttäri sekä Hollannin tunnelmia!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *