Kuukausi pähkinänkuoressa

32. Maaliskuu pähkinänkuoressa

Huhtikuu, täältä tullaan! On siis aika laittaa maaliskuu pakettiin ja muistella, mitä silloin tulikaan touhuttua. Alkuun on hyvä sanoa, että mulla oli maaliskuulle vähän enemmän odotuksia, kuin mitä tuli tehtyä mutta sairastelulle ja säälle ei voi mitään.

Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna haaveilin Tornimäellä laskettelusta, mutta tosiaan sairastuin ja vietin pari päivää ihan sängyn pohjalla, joten reissu siirtyi eikä toteutunut ollenkaan maaliskuun aikana.

Oli puheessa myös, että käytäisiin Järvisydämessä kylpylässä ja syömässä, mutta siihenkään ei sitten valitettavasti ollut vapaita viikonlopun päiviä, kun yksi viikonloppu meni kyläillessä Savonlinnassa ja sitten tuli vieraita meille. Näiden vieraiden kanssa piti lähteä hiihtoretkelle, mutta sattui vesi/räntäsadepäivä, joten se jäi sitten siihen.

Savonlinnan kyläilyreissulla tuli tosin testattua uusi lounaskahvila Cafe Mertala ja sille annan kyllä suuret suositukset. Oli hyvä ja runsas lounas sekä muutenkin oikein kiva ja viihtyisä kahvila.

Cafe Mertala Savonlinnassa

Geokätköjä käytiin muutama etsimässä, samoin pari kertaa olin pyörän selässä sekä Vesiliikuntakeskus Sampolassa ehdin käydä kaksikin kertaa kuun aikana. Melkein jopa unohdin, mutta olihan maaliskuussa myös Tonnipilkki-pilkkikisat ja siitä kirjoittelinkin teille tänne! Yksi lauantai lähettiin extemporesti käymään Kuopiossa ostosreissulla ja samalla testattiin sushibuffet. Ei mennyt jatkoon, kumppanille kerta oli ensimmäinen ja minulle ehkä toinen tai kolmas, mutta ei sushit ole kyllä meidän juttu lainkaan.

Työt tosiaan hallitsee kalenteria ja kun monet reissut ja aktiviteetit on sellaisia, että niitä on mukavampi tehdä yhdessä, niin yhteen kuuhun ei mahdu niin monta kahden vuorotyöläisen vapaapäivää, että kaikkea ehtisi tehdä. Mutta ainahan näitä asioita voi siirtää myöhäisemmäksi ja näyttää hyvinkin siltä, että vielä on talvea jäljellä, vaikka kevät sieltä kolkutteleekin. Eli ehkä mä vielä ehdin kerran sinne ladulle ja kerran rinteeseen. Pidetään peukkuja pystyssä!

Loppujen lopuksi mahtuihan tähän maaliskuuhunkin monia erilaisia ja kivoja juttuja. On kuitenkin aika kääntää katseet kohti uutta kuukautta, jolloin saadaan toivottavasti toivottaa kevät tervetulleeksi. Kevään reissukin on kolkuttelemassa ihan juuri ovella, mutta siitä kirjoittelen parin postauksen päästä!

Maaliskuun alussa pyörälenkillä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *