Kotimaa,  Sesongit

166. Elämyksiä lahjaksi valmistuvalle

Onko ensi viikonloppuna tiedossa valmistujaisjuhlia ja lahjat on vielä hankkimatta? Mitä jos hankkisit aineettoman lahjan? Elämyksen, jonka valmistuva muistaa pitkään ja ehkä koko loppuelämänsä?

Elämyslahjat.fi sivustolta voit ostaa lahjakortin, joka toteuttaa unelmia. Sivuston valikoimasta löytyy tällä hetkellä yli 1600 elämystä ja valikoima kasvaa koko ajan. Lahjakortteja löytyy hemmotteluun, ruoka-, lento-, ajo- ja vesielämyksiin sekä kursseihin. Kaikille löytyy jotakin!

Poimin omasta mielestäni viisi mielenkiintoista elämyslahjaa ja mikä parasta, nämä kaikki ovat vielä 10 päivän ajan alehinnoilla. Tarkemmin pääset tutustumaan tarjontaan ja tarjouksiin elämyslahjat.fi sivustolta.

Kahden tunnin saunalauttavuokra sunnuntaisin (8 hlö) I Helsinki

Yllätä läheisesi luksusta huokuvalla Helsinki by Sean saunalauttaelämykselle Helsingin edustalla. Elämyksen kesto on kaksi tuntia ja se pitää sisällään saunan käytön sunnuntaivuorolla, polttopuut, huuhteluvedet sekä henkilökuntaan. Saunaan mahduu enintään 8 henkilöä samaan aikaan. Oma pyyhe ja uima-asu mukaan. Huom. pyyhkeet, kaasugrillin käyttö, aterimet yms. eivät kuulu pakettiin ja elämystä järjestetään vain sunnuntaisin.

Päiväleffa 1-5:lle I Kouvola

Onko lahjan saaja leffafani? Miten olisi elokuvanäytös pelkästään perheen tai ystävien kesken? Elämykseen sisältyy valittu elokuva, asiaankuuluvat leffaherkut sekä popcornia niin paljon kuin osallistujat jaksavat syödä. Halutessaan osallistujat pääsevät myös kierrokselle elokuvateatterin tiloihin ja konehuoneeseen.

Escape Room – Karkkikaupan ryöväys neljälle I Porvoo

Mites sitten olisi pakohuonepeli? Itse olen pelannut vain kotona pelattavia, mutta oikea pakohuonepeli kiinnostaisi ja varsinkin tämä kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta! Suora lainaus elämyksen esittelystä: Tervetuloa legendaariseen Mummelin karkkikauppaan! Elämyksessä astutaan sisään makeaan maailmaan ja unohtumattomaan seikkailuun. Tehtävänä on ryövätä kaikki herkut ennen kuin aika loppuu. Elämyksessä kohdataan makeiden mysteereiden ja herkkujen pulmat, jotka odottavat ratkaisijaansa. Täytyy kuitenkin olla varuillaan, sillä Mummeli ei anna varkailleen anteeksi….

Rennoksi päästä varpaisiin – yläkehon hieronta ja jalkaterien käsittely EKO I Helsinki

Olisiko lahjan saaja hemmottelun tarpeessa? Tässä elämyksessä yhdistyy itämainen päähieronta kasvojen paineluhieronnalla ja vyöhykerapia. Jännityksen lievittämiseen sopiva syvällisesti rentouttava ja hemmotteleva hoito. Amankan itämaisessa päähieronnassa käsitellään yläselkää, niska- ja hartiaseutua, käsiä ja päätä rytmikään tehokkaasti hieroen, painellen, taputelle ja tukistellen. Viimeisetkin jännitykset sulavat akupistepainelussa ja hoidon päättää maadoittava vyöhyketerapia, joka sisältää puhdistavan jalkakylvyn. Kuulostaa täydelliseltä, eikö vain?

Tentsile-majoitus kahdelle I Akaa

Olisiko lahjan saaja onnellinen ainutlaatuisesta yöstä puussa Tentsile-puumajoitteessa saaressa? Majoitukseen pääsee soutaen Toijalan satamasta. Elämyksen kesto on yksi yö ja se sisältää valmiiksi puuhun kiinnitetyn Tentsile-majoitteen (puuhun kiinnitettävä, telttaa muistuttava nukkumapaikka) soutuveneen sekä saaressa puuceen ja laavun käytön polttopuineen.

Nämä ja kaikki muut elämyslahjat löydät siis elämyslahjat.fi sivustolta. Katso ajankohtainen hinta suoraan linkistä! Jos viettäisin valmistujaisia, nämä kaikki yllä mainitut lahjat ottaisin ilomielin vastaan!

Omista ylioppilasjuhlista tulee tänä vuonna kuluneeksi jo 9 vuotta…?! Mihin tämä aika oikein menee?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *