Kesä

66. Kesän puoliväli

Puolet kesästä 2023 takana ja ajattelin päivitellä teillä hieman tuoreempaa päivitystä siitä, mitä suunnitelmia tälle kesälle mulla onkaan. Tarkoitus oli ottaa tämä kesä rennosti ja suunnitella mahdollisimman vähän, joten toukokuun lopulla on vaikea sanoa mitä tekee elokuussa. Enkä sitä osaa vieläkään välttämättä sanoa, mutta joitain kivoja juttuja on tulossa ja niistä haluan teille kertoa jo ennakkoon.

Kotiterassi tuli laitettua kyllä kivaksi, niin siellä voi ottaa vaikka päiväunet!

Itse asiassa juuri parhaillaan tässä valmistellaan lähtöä Punkaharjulle, johon meidän tämän vuoden yhteinen kesälomareissu suuntautuu. Tarkoituksena on testata meidän uusi pakettiauto, joka ostettiin siis reissupakuksi ja samalla pyöräillä Pihlajaveden polkaisu -lenkki. Tästä reissusta lisää siis seuraavassa tekstissä.

Sitten on tiedossa heinäkuun lopulla häät, joita odotan kyllä innolla. Kun töissä on katsellut koko kesän, kun muut juhlii milloin mitäkin, niin on kiva itsekin laittaa kukkamekko päälle ja laittautua ja nauttia. Häissä on kyllä niin ihana tunnelma, että ne on kyllä ihan lempparitapahtumia olla työn puolesta mukana, mutta on sitä kiva päästä itsekin vieraaksi.

Elokuun ensimmäiselle viikonlopulle tuli ihan älyttömän kiva suunnitelma, joka menee ehdottomasti kyllä tämän kesän top-listalle, vaikka vielä en ole kyseiseen tapahtumaan osallistunut. Mikkelissä on nimittäin Harry Potter -tapahtuma, jonka tarkemmat tiedot pääset näkemään: https://www.visitmikkeli.fi/teema/harry-potter-mikkelissa. Katsotaan mitä kaikkea tulee itse tehtyä, mutta ainakin Buffet käydään syömässä ja noihin ilmaistapahtumiin osallistun. Tämän tunnelmista sitten tiedossa tekstiä elokuun alussa.

Elokuussa myös olisi tarkoitus vierailla jälleen Sahanlahti Resortissa ja tällä kertaa testata Sahan Elämysverstaan lähellä-konsertti, jossa esiintyy iki-ihana Suvi Teräsniska. Samalla on ajatus juhlia vähän läheisen ihmisen merkkipäivää.

Sitten on vielä tiedossa ystävien kanssa mökkiviikonloppu mökillämme Puumalassa ja silloin tulee varmasti taas hauskaa. Meillä on siis lapsuudenystävien kanssa ollut jo kahdeksatta vuotta perinteenä, että vähintään kerran kesässä nähdään ja monesti se on ollut just mökkeilyn merkissä.

Sitten näiden niin sanotusti lukkoon lyötyjen suunnitelmien lisäksi jos vielä ehtisi vähintään yhden kesäteatterin ja yhdet lavatanssit kokea ja jotain kivaa keksittyä ainakin osan kummi- tai veljenlapsista kanssa, niin eiköhän siihen ole ihan tarpeeksi ohjelmaa yhdelle kesälle. Kun ottaa vielä huomioon mitä kaikkea on jo nyt tullut tehtyä ja kuitenkin vielä puolet kesää jäljellä!

Tekstiä kuvittaa muutama kuva menneistä jutuista, mutta myös sellainen ”kesä 2023 kuvina” postaus on loppukesästä tulossa! Mukavaa kesän jatkoa kaikille!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *