Kotimaa

120. Liikkumisen iloa SuperCornerissa!

Seuraavaksi matkailu- ja aktiviteettivinkki lapsiperheille! Täällä blogissani tosiaan esittelen suurelta osin kohteita, jotka soveltuvat yksin matkustaville, pariskunnille tai ystäväporukoille. Lapsiperheiden kohteista minulla ei ole kovin paljon kokemusta, sillä minulla ei ole omia lapsia. Tosin olen siinä onnellisessa asemassa, että olen päässyt sekä kummin kunniatehtävään, että olen täti, joten sisaruksen lapsien sekä kummilapsien kanssa tulee käytyä myös tällaisissa kohteissa välillä. Viime viikonloppuna oli vierailulla juuri pari näistä lapsista ja kävimme SuperCornerissa täällä Mikkelissä.

SuperCorner on siis osa SuperPark-sisäaktiviteettipuistoketjua. SuperPark-puistoja löytyy Vantaalta, Vuokatista, Turusta, Oulusta, Hyvinkäältä ja Kalajoelta. Samaan ketjuun kuuluvia, hieman pienempiä puistoja, jotka kantaa nimeä SuperCorner, löytyy Mikkelistä ja Tahkolta. Puistoista löytyy tekemistä kaikenikäisille ja aikuisetkin pääsevät touhuamaan lasten kanssa.

Tämä iWall oli suosittu ja tosi hauska peli!

Koska itselleni on kokemusta vain Mikkelin SuperCorner-puistosta, kirjoitan tämän tekstin kyseisen puiston tarjonnasta ja aukioloajoista yms. Jos jokin toinen puisto on sinua lähempänä ja haluat siellä vierailla, tarkista aukioloajat yms. puiston omilta nettisivuilta. Linkkaan tämän tekstin loppuun suorat linkit näille sivuille.

Mikkelin SuperCorner sijaitsee Saimaa Stadiumilla Kalevankankaan urheilualueella. TLiput ostetaan Saimaa Stadiumin kahvion vieressä löytyvästä lipunmyyntipisteestä ja sieltä annetaan rannekkeet ja kerrotaan ohjeet. Linkki internet-sivuille tulee tässä: https://superpark.fi/park/mikkeli/

Skeitti- ja Skoottiparkissa oli myös hauskaa!

Mikkelin puisto on kaksikerroksinen, jonka alakerrasta löydät muun muassa vaahtomuovialtaan, kiipeilyseinän, trampoliineja sekä perheen pienimmille soveltuvat kiipeilykummut. Yläkerrassa pääset Skuutti- ja skeittiparkkiin sekä pelaamaan erilaisia pelejä kuten esimerkiksi ilmakiekkoa, minigolfia, keilauspeliä, salibandya, jalkapalloa, lätkälämäriä sekä iWall-digitaalista peliä. Monia muitakin aktiviteetteja löytyy, mutta en alkanut niitä kaikkia tässä luettelemaan. Jos kiinnostaa tarkemmin, verkkosivuilla on kerrottu tarkemmin kaikki aktiviteetit.

Hinnat vaihtelevat sen mukaan, onko menossa arkena tai viikonloppuna (tai loma-aikoina) ja onko puistossa koko päivän vai 2 tuntia. Pienten lasten valvojan on mahdollista päästä ilmaiseksi, mutta silloin ei saa osallistua yläkerran peleihin. Minä siis ostin lasten mukana ihan rannekkeen, koska he halusivat minut mukaan peleihin. Ja oli kyllä kivaa ja lämmin tuli touhutessa siellä. Kävimme viime viikolla loma-aikaan ja ostimme kahden tunnin rannekkeet, jotka maksoivat 15 €/kpl. Tekemistä riitti sen koko kaksi tuntia ja oli lapset sen jälkeen kyllä melko väsyneitä (samoin kuin minä), joten ainakin meille tuo kaksi tuntia riitti aivan hyvin.

Jääkiekon ystäville löytyi sekä kiekkokikka-peli (kuvan alaosassa) että lätkälämäri

Pakkas- ja lomapäivä joten porukkaa riitti, mutta silti pienen jonotuksen jälkeen pääsi kokeilemaan kaikkia haluamiaan aktiviteetteja. Oli kyllä tosi kiva paikka lapsille ja kaikenlaista tekemistä löytyi. Hyvin sai energiaa purettua ja liikuntaa, kun ulkona oli hieman liian kylmä. Suosittelen siis, jos energisille lapsille tekemistä etsii Mikkelissä!

Tässä vielä linkit muiden: puistojen omille sivuille:

Vuokatti: https://superpark.fi/park/vuokatti/, Vantaa: https://superpark.fi/park/vantaa/, Turku: https://superpark.fi/park/turku/, Hyvinkää eli SuperPark Sveitsi: https://superpark.fi/park/sveitsi/, Oulu: https://superpark.fi/park/oulu/, Kalajoki: https://superpark.fi/park/kalajoki/ ja Tahko: https://superpark.fi/park/tahko/

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *