Informativiiset tekstit

93. Kirpputoreja Etelä-Savossa

Muuttohommat painaa päälle, niin se tarkoittaa myös tavaroista luopumista muun muassa kirpputorien merkeissä. Tällä kertaa otin pöydän Mikkelin Cafe Kirpputori Ajattomalta ja iltapäivällä ohjelmanumerona olikin käydä viemässä tavarat pöydälle, sillä huomenna alkaa vuokra-aika.

Kirpputoreja on kiva kiertää ja ajattelinkin asian ollessa ajankohtainen esitellä Etelä-Savossa sijaitsevia kirpputoreja ja käytetyn tavaran kauppoja. Koska en ole kaikissa lähellekään käynyt, otin tällä kertaa tähän tekstiin ne paikat, missä olen itse vieraillut.

Cafe Kirpputori Ajaton, Mikkeli

Mikkelin Rantakylässä sijaitseva valoisa ja avara kirpputori Ajaton on Mikkelin suosituimpia kirppiksiä ja joka kerta, kun olen siellä käynyt, on paikka kuhissut asiakkaita. Seuraavan kahden viikon ajan kannattaa etenkin pöytä 161 käydä katsomassa, että löytyisikö sieltä jotain sinulle tarpeellista.

Kirpputorin yhteydessä on myös kahvio, jossa on 25 paikkaa, joten kirpputoriostoksien yhteydessä voi kahvitellakin. Käytettyjen tavaroiden lisäksi löytyy myymälä, jossa on uusia sisustus- ja lahjatuotteita.

Kirpputori palvelee päivittäin pois lukien pyhäpäivät ja tarkemmat aukioloajat, sijainti sekä pöytävuokraus-asiat löydät heidän verkkosivuiltaan: https://ajatonkirppis.fi/

Tällaista myynnissä meidän pöydässä nro 161 kirpputori Ajattomalla

Olivia Kirpputori, Savonlinna

Silloin kun päivittäinen suuntani oli Savonlinnaan päin, tuli pidettyä parikin kertaa kirpputoripöytää Olivia Kirpputorilla Savonlinnassa. Keskeisellä paikalla linja-autoasemalla aivan Savonlinnan keskustassa oleva kirpputori palvelee myöskin päivittäin.

Pieni miinus tästä paikasta on se, että jos on hyvin ruuhkaisa päivä, voi pöytien välinen tila käydä ahtaaksi. Muuten kiva ja sijainniltaan hyvä kirpputori.

Pöytien vuokrahinnat ja aukioloajat löydät: https://olivia-kirpputori.webnode.fi/

Kirjalan kirppis ja kahvila, Mikkeli

Toinen kiva kirpputori Mikkelissä on Kirjalassa sijaitseva Kirjalan kirppis. Täällä minulla on ollut parikin kertaa pöytä, mutta tällä kertaa ajattelin kokeilla toista paikkaa. Varsinkin tänään lauantaina kun käytiin myös täällä kiertelemässä, oli muutkin lähtenyt liikkeelle.

Myös tämä kirppis on avara ja valoisa. Parkkipaikkaa löytyy ja myös pieni kahvila, mikäli kahvinhimo iskee kesken kirppistelyn. Mukava ja viihtyisä paikka, jossa suosittelen kyllä käymään!

Lisätiedot kirpputorin palveluista: https://kirjalankirppis.fi/

Kirjalan Kirppiksen kahvila on viihtyisä!

Hamsterila Juva

Tämä ei ole kyllä kirpputori, mutta vanhan tavaran puoti Juvan kirkonkylällä on myös käymisen arvoinen paikka. Hamsterilasta löytyy niin pientä kuin isoakin tavaraa.

Hamsterila löytyy myös Keravalta ja seuraavasta linkistä https://www.hamsterila.fi/ pääsetkin kurkistamaan paremmin kummankin puodin toimintaan ja löydät yhteystiedot.

Tässä olisi muutama kirpputori ja vanhan tavaran puoti ensi alkuun tutustuttavaksi. Kertoilen lisää, kun käyn tutustumassa eri paikkoihin! Seuraavassa tekstissä hypätäänkin kuukauden tarinan pariin!

Yksi kommentti

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *