Kuukausi pähkinänkuoressa

12. Tammikuu pähkinänkuoressa

Tervehdys helmikuu! Vaikka tammikuu oli periaatteessa aika tylsä ja sellainen, että en ole paljon missään käynyt, niin ajattelin silti kirjoittaa teille pääpiirteet kuun tapahtumista, reissuista ja käynneistä. Aion tehdä nimittäin jatkossa jokaiselta kuukaudelta samanlaisen postauksen ainakin nyt ensimmäisen blogin kirjoitusvuoden aikana.

Työt sekä tämän blogin aloittaminen veivät suurimman ajan tammikuustani ja yhden ainoan reissun ehdin/pääsin kuukauden aikana tekemään ja se oli ystäväni polttareihin Etelä-Pohjanmaalle. Reissu oli kuitenkin mukava ja sellainen, että sen voimalla nyt on yritetty jaksaa arkea.

Geokätköilyä on tullut harrastettua suhteellisen vähän viime kuussa tai oikeastaan löydettyjä kätköjä ei ole kuin kolme, vaikka niitä on useammin etsitty. Ryhdyimme premium-jäseniksi vuoden alusta ja näin saimme lisää haastavampia kätköjä lähialueella, mutta ne ovat olleet vielä sen verran haastavia, että ei ihan ensimmäisellä etsintäkerralla ole löytynyt. Kolmekin on kuitenkin jo parempi kuin ei mitään.

Paikallisia palveluita ja yrittäjiä olen koittanut suosia tammikuussa ja yhtenä iltana kävimme vuoden ensimmäiset laskut laskemassa Hasamäen rinteissä Juvalla. Lisäksi kerran olen saanut sukset jalkaan ja hiihtänyt kunnan ylläpitämillä laduilla. Juvan kirjastosta lainasin lumikengät maanantaina, mutta vielä emme ole ehtineet niitä kokeilla. Lisäksi kävimme katsomassa tammikuun kohokohdan eli Juvan lukioteatterin ja siitä aiheesta kirjoittelinkin jo tänne blogiin.

Hyvin rauhallinen kuukausi tammikuu on ollut reissujen suhteen, mutta niin se minulla useimmiten onkin. Jos mietin kalenterivuotta, niin kesä ja joulu ovat ne kaikkein kiireisimmät ajat, jolloin päivät täyttyvät kaikenlaisesta kivasta ja ehkä vähän erikoisesta. Siksi joulun jälkeen tammikuu on ollutkin kiva ottaa tällein ”levon” kannalta. Ja onhan tammikuuhun kuitenkin mahtunut jotain uutta ja erikoista, nimittäin tämän blogin aloittaminen!

Tulevasta helmikuusta voisin nopeasti vielä tähän loppuun sanoa, että siellä tulee olemaan ainakin yksi reissu ja varmasti/toivottavasti paljon talven aktiviteeteista nauttimista! Seuraavassa postauksessa kerronkin lisää teille siitä, mitä kaikkea mun talvitekeminen pitää sisällään…

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *