Kuukausi pähkinänkuoressa

21. Helmikuu pähkinänkuoressa

Uusi kuukausi ja uusi luku vuoteen 2023, joten aika laittaa viime kuu pakettiin ja tuumata, että mitähän sitä tuli helmikuussa tehtyä. Töitä ainakin, mutta onneksi oli myös vapaa-aikaa ja sai nauttia talven kauniista keleistä.

Kävin luistelemassa ensimmäistä kertaa tälle vuodelle ja vaikka oli ihana keli ja tosi kivaa, niin en pystynyt olemaan kuin vartin, kun alkoi jalkoja pakottaa niin paljon. Toki pitäisi varmaan tehdä tätä hieman enemmän, niin ei olisi tätä ongelmaa, mutta aikaa on aina vähän rajallisesti.

Käytiin myös tekemässä talven makkaranpaistoretki. Ollaan otettu sellainen epävirallinen tavoite kumppanini kanssa, että käydään vähintään neljä kertaa vuoden aikana jossain retkellä eli vähintään kerran yhden vuodenajan aikana ja aurinkoinen helmikuinen lauantai sattui talviretkemme päiväksi ja kohteena oli Kalliosaaren laavu Juvalla.

Yhtenä lauantaina taas tuli käytyä Savonlinnassa ja Kerimäellä kyläilemässä ja samalla reissulla kävimme Olavinlinnan luona etsimässä pari geokätköä ja ihailemassa talvista linnaa. Lisäksi kävimme samalla reissulla ystävänpäiväkahvit juomassa, sillä itse ystävänpäivänä emme olisi päässeet kahveille.

Helmikuussa olisi ollut myös laskiainen, mutta laskiaispullien leipomista ja syömistä lukuun ottamatta muuta ei tämän suhteen tullut tehtyä, sillä laskiaisen kanssa osittain samoihin aikoihin sattui Seinäjoen reissu.

Ystäväni häitä siis juhlittiin Seinäjoella pari viikkoa sitten ja koska matka on pitkä, niin olimme sitten yötä hotellissa ja Tuurin kyläkaupan osuessa matkan varrelle kävimme myös siellä piipahtamassa, vaikka muuten reissu meni autossa istuessa tai häitä juhliessa.

Alkuvuonna on ollut yllättävän paljon kaikenlaista, niin geokätköily on meinannut unohtua, joten viime viikonloppuna hieman kirimme tämän suhteen. Olemme asettaneet vuoden tavoitteeksi 100 geokätköä, mikä tarkoittaa keskimäärin kahdeksaa kätköä kuukaudessa. Maaliskuun 1. päivänä tänä vuonna löydettyjä kätköjä on 7, joten ei ihan tavoitteessa olla, mutta onneksi on vielä 10 kuukautta aikaa jäljellä kerätä ne loput 93 kätköä.

Siinäpä ne ehkä tärkeimmät seikat helmikuusta oli. Nyt keväisin ajatuksin kohti maaliskuuta, vaikka vielä muutamia talven riemuja on kokematta ja tarkoitus maaliskuussa niitä päästä toteuttelemaan! Mukavaa maaliskuuta kaikille!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *